Trainingsstal Milou Faber is een kleinschalige trainingsstal. Het welzijn van het paard is bij ons het belangrijkste. Zo komen de paarden iedere dag op de wei of de paddock, krijgen ze goede kwaliteit ruwvoer en staan ze in ruime en stallen met veel frisse lucht. De paarden worden gemiddeld 5 keer per week afwisselend getraind naar de behoefte van het paard. 

Milou heeft veel ervaring in het opleiden van jonge paarden en het corrigeren van paarden met een rijtechnisch probleem. Ras, kleur of niveau is niet belangrijk want Milou kan door haar rustige en consequente karakter eigenlijk met ieder paard overweg.

Milou gaat op een geduldige en eerlijke manier aan de slag met je paard om het beste uit het paard te halen. Dit kan zijn voor het opleiden van een jong paard, revalidatie na een blessure, klaarmaken van een aanlegtest/wedstrijd, naar een hoger niveau brengen op wedstrijden, corrigeren van problemen of klaar maken voor verkoop. Dit gaat altijd in goed overleg met de eigenaar.

Sinds 1 september 2023 huur ik voor de herfst/winter periode stallen op de mooie locatie van Leonie Osinga-Harman in Boyl. Hier heb ik de beschikking over mooie ruime stallen, land/paddocks, een mooie 20 x 40 binnenbak met Achterberg bodem, een 20 x 60 buitenbaan met Achterberg bodem, longeercirkel en stapmolen. Hier kan ik in alle weersomstandigheden de paarden optimaal trainen en komen ze niks te kort!